Dutch English German

Auteursrecht

Op de inhoud en vormgeving van alle uitingen van Groningermarkten.nl ongeacht de drager (hieronder begrepen deze internetsite) rust auteursrecht en databankenrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van de directie c.q. rechthebbende.
Voor hergebruik kunt u contact opnemen met Stichting Marktactiviteiten Groningen.

In principe is het niet toegestaan materiaal van Groningermarkten.nl te hergebruiken. Slechts in incidentele gevallen wordt hierop een uitzondering gemaakt.
Vermeld bij uw verzoek de titel van het werk, en de publicatiedatum.
Vermeld ook waarin en waarom u het werk wilt opnemen, en de oplage of - als de publicatie elektronisch is - het (gemiddeld) aantal bezoekers.

Voor gebruik voor zakelijke doeleinden, waaronder begrepen digitale knipselkranten, dient u contact op te nemen met S.M.G.  E-mail: info@groningermarkten.nlDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   Dit e-mail adres is beschermd door spambots.
 
Linken
Linken en verwijzen naar pagina's van Groningermarkten.nl op internet is in beginsel toegestaan. S.M.G. stelt het op prijs hiervan vooraf op de hoogte te worden gesteld.

Groninger Markten